Udskriv

Valg af aftale om Forudbetalt Begravelse

Det, at du afklarer dine ønsker i dag og tegner en Forudbetalt Begravelse, som dækker omkostningerne til bedemanden, vil gøre det lidt lettere for dine pårørende, den dag du dør.

Vi tilbyder tre forskellige aftaler om Forudbetalt Begravelse, som dækker de flestes ønsker og budget omkring udgiften til bedemanden. Det er naturligvis individuelt, hvad man ønsker, og derfor skal du bruge lidt tid på at gennemgå de tre muligheder. Du er også meget velkommen til at kontakte os; så hjælper vi gerne med denne afklaring, ligesom vi gerne vil orientere om hvilke udgifter, der kan forekomme, udover udgiften til bedemanden.

Du kan vælge mellem de tre viste aftaler, der kan tilpasses dig og dine ønsker.
Udover de viste garanterede ydelser kan der for hver aftale afsættes et ekstra beløb til ønskede tillægsydelser efter nærmere aftale. Den enkelte aftale betales kontant.

Klik på den ønskede aftale for at blive kontaktet vedrørende bestilling.

            
 
  Download Brochure

 

» Blå aftale

Pris: 16.450,00 Kr.

 

» Lilla aftale

Pris: 20.400,00 Kr.

» Bordeaux aftale

Pris: 26.675,00 Kr.
Vejledning Rådgivning og information til de efterladte Vejledning Rådgivning og information til de efterladte Vejledning Rådgivning og information til de efterladte
Attester Vi tager os af dødsattesten og sørger for alle nødvendige papirer til myndighederne. Vi hjælper også med kontakt til præst, kirke, kapel, kirkegård, blomsterhandler og stenhugger. Attester Vi tager os af dødsattesten og sørger for alle nødvendige papirer til myndighederne. Vi hjælper også med kontakt til præst, kirke, kapel, kirkegård, blomsterhandler og stenhugger. Attester Vi tager os af dødsattesten og sørger for alle nødvendige papirer til myndighederne. Vi hjælper også med kontakt til præst, kirke, kapel, kirkegård, blomsterhandler og stenhugger.
Kiste Vi leverer en polstret, hvid ligbrændings- eller begravelseskiste uden dekoration samt hvidt ligtøj. Kiste Vi leverer en polstret, hvid ligbrændings- eller begravelseskiste med dekoration samt hvidt ligtøj. Kiste Vi leverer en polstret, ligbrændings eller begravelseskiste i lyst fineret ædeltræ samt hvidt ligtøj.
Rustvogn Vi står for al nødvendig rustvognskørsel inden for afdødes bopælskommune, dog maks. 50 km. Rustvogn Vi står for al nødvendig rustvognskørsel i Danmark (ikke Grønland og Færøerne) Rustvogn Vi står for al nødvendig rustvognskørsel i Danmark (ikke Grønland og Færøerne)
Urne Vi leverer en godkendt urne. Urne Vi leverer en godkendt urne og sørger for transport til kirkegården. Urne Vi leverer en godkendt urne og sørger for transport til kirkegården.
      . Urnepynt Vi sørger for pynt til urnen med årstidens blomster.
    Blomster og
transport
Vi sørger for pynt til kisten med årstidens blomster. Vi sørger for, at blomsterne efter højtideligheden bringes til kirkegården Blomster og
transport
Vi sørger for blomsterdekorationer på og foran kisten med blomster efter eget valg. Vi sørger for, at blomsterne efter højtideligheden bringes til kirkegården.
        Sanghæfte eller
Salmeblade
Vi sørger for fremstilling af sanghæfter eller salmeblade sat op og trykt i det nødvendige antal.
Højtidelighed Vi er til stede ved højtideligheden og hjælper i nødvendigt omfang. Højtidelighed Vi er til stede ved højtideligheden og hjælper i nødvendigt omfang. Højtidelighed Vi er til stede ved højtideligheden og hjælper i nødvendigt omfang.
Tillægsydelser Krematorie- og kirkegårdsudgifter mm. Tillægsydelser Krematorie- og kirkegårdsudgifter mm. Tillægsydelser Krematorie- og kirkegårdsudgifter mm.

Læs mere