Blå aftale

Jeg ønsker at bestille Forudbetalt Begravelse. Aftalen omfatter nedenstående ydelser. Blå aftale a kr. 17.300,-

Bestil Forudbetalt Begravelse

Jeg ønsker at bestille Forudbetalt Begravelse - Blå aftale a kr. 17.300,-


Vejledning
Rådgivning og information til de efterladte. 

Attester 
Vi tager os af dødsanmeldelse og sørger for alle nødvendige papirer til myndighederne. Vi hjælper også med kontakt til præst, kirke, kapel, kirkegård, blomsterhandler og stenhugger.

Kiste
Vi leverer en polstret, hvid ligbrændings- eller begravelseskiste uden dekoration samt hvidt ligtøj.

Rustvogn
Vi står for al nødvendig rustvognskørsel inden for afdødes bopælskommune, dog maks. 50 km.

Urne
Vi leverer en godkendt urne. 

Højtideligheden
Vi er til stede ved højtideligheden og hjælper i nødvendigt omfang.

Pris
Prisen for disse garanterede ydelser er kr. 17.300,-

 

Tillægsydelser

Der kan derudover afsættes beløb til levering af tillægsydelser:

  • Annoncering
  • Sanghæfter/salmeblade
  • Solist
  • Sammenkomst efter højtidelighed
  • Krematorie- og kirkegårdsudgifter
  • Gravsten
  • Inskription
  • Andet

Jeg ønskerJeg ønsker at afsætte ekstra beløb som tilskud til dækning af evt. tillægsønsker:

Oversigt over aftaler

Her kan du sammenligne de 3 aftaler.

  Blå aftale Lilla aftale Bordeaux aftale
Vejledning Rådgivning og information til de efterladte Rådgivning og information til de efterladte Rådgivning og information til de efterladte
Attester Vi tager os af dødsanmeldelsen og sørger for alle nødvendige papirer til myndighederne. Vi hjælper også med kontakt til præst, kirke, kapel, kirkegård, blomsterhandler og stenhugger. Vi tager os af dødsanmeldelsen og sørger for alle nødvendige papirer til myndighederne. Vi hjælper også med kontakt til præst, kirke, kapel, kirkegård, blomsterhandler og stenhugger. Vi tager os af dødsanmeldelsen og sørger for alle nødvendige papirer til myndighederne. Vi hjælper også med kontakt til præst, kirke, kapel, kirkegård, blomsterhandler og stenhugger.
Kiste Vi leverer en polstret, hvid ligbrændings- eller begravelseskiste uden dekoration samt hvidt ligtøj. Vi leverer en polstret, hvid ligbrændings- eller begravelseskiste med dekoration samt hvidt ligtøj. Vi leverer en polstret, ligbrændings eller begravelseskiste i lyst fineret ædeltræ samt hvidt ligtøj.
Rustvogn Vi står for al nødvendig rustvognskørsel inden for afdødes bopælskommune, dog maks. 50 km. Vi står for al nødvendig rustvognskørsel i Danmark (ikke Grønland og Færøerne) Vi står for al nødvendig rustvognskørsel i Danmark (ikke Grønland og Færøerne)
Urne Vi leverer en godkendt urne. Vi leverer en godkendt urne og sørger for transport til kirkegården. Vi leverer en godkendt urne og sørger for transport til kirkegården.
Urnepynt   . Vi sørger for pynt til urnen med årstidens blomster.
Blomster og
transport
  Vi sørger for pynt til kisten med årstidens blomster. Vi sørger for, at blomsterne efter højtideligheden bringes til kirkegården Vi sørger for blomsterdekorationer på og foran kisten med blomster efter eget valg. Vi sørger for, at blomsterne efter højtideligheden bringes til kirkegården.
Sanghæfte eller
Salmeblade
    Vi sørger for fremstilling af sanghæfter eller salmeblade sat op og trykt i det nødvendige antal.
Højtidelighed Vi er til stede ved højtideligheden og hjælper i nødvendigt omfang. Vi er til stede ved højtideligheden og hjælper i nødvendigt omfang. Vi er til stede ved højtideligheden og hjælper i nødvendigt omfang.
Tillægsydelser Krematorie- og kirkegårdsudgifter mm. Krematorie- og kirkegårdsudgifter mm. Krematorie- og kirkegårdsudgifter mm.